de Huyskamer

op vakantie met de hele familie of vriendengroep

Uit ervaring weten we dat families of vriendengroepen die samen op vakantie willen, aangewezen zijn op twee opties: of één groot slaapgebouw (vaak gehorig en onrustig maar wel een gezamenlijke huiskamer) óf een aantal huisjes naast elkaar op een vakantiepark huren (slepen met het meubilair om samen te zijn). Bij de opzet van 7Huizen aan Zee stond voorop dat wij hier een nieuwe optie aan toe wilden voegen...

Groepen die drie of meer huizen tegelijkertijd huren, mogen in overleg in 2017 gratis gebruik maken van de Huyskamer. Dit betekent bijvoorbeeld:

  • Familieweekend: ieder gezin heeft een eigen huisje (waar de kinderen rustig kunnen slapen) én er is een gezellige plek om samen te zijn met de hele familie. U kunt in de Huyskamer gezamelijk koken en dineren, spelletjes doen, borrelen etc. 
  • Vriendengroepen: lekker douchen en bijkomen van de watersportdag in je eigen huisje, daarna napraten tot in de late uurtjes voor de openhaard in de Huyskamer.

Als u meer informatie wilt over onze mogelijkheden voor groepen, neem (geheel vrijblijvend) contact met ons op over prijzen en opties!

Vergadering, feest of jubileum

Buiten de maanden juli en augustus verwelkomen we, tegen een zeer gunstig tarief, onze zakelijke gasten. Bent u op zoek naar een bijzondere locatie, waar u vergaderingen, heisessies of trainingen kunt organiseren? Wij denken met u mee en organiseren indien gewenst creatieve, culinaire of sportieve extra's. Wat dacht u bijvoorbeeld van ... een surprise vergaderbreak met oesters en champagne op het strand? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Jarige gasten of jubilerende echtparen die in één van onze vakantiehuizen verblijven kunnen, in overleg, vrienden en familie ontvangen in de Huyskamer. Op deze manier kunt u, uw feest combineren met bijvoorbeeld een weekendje weg.