7Huizen aan Zee - Brouwersdam Zeeland

Vakantiewoningen | Lodges | Camping | Groepsaccommodatie | Stalling

COVID -19: De huizen 1 tot 4 zijn gesitueerd aan de Parktuynzijde, de huizen 5 tot 7 aan de campingzijde. Onze lodges hebben allen een groot priveperceel. Door de kleinschaligheid en weidsheid, hoeft u zich geen zorgen te maken over eventueel besmettingsgevaar door andere gasten. U wordt ontvangen in onze receptie 'nieuwe stijl': de Huyskamer, alwaar u de sleutel van uw verblijf krijgt. U kunt u aanmelden bij de intercom aan de buitenzijde (de intercomknop wordt na gebruik direct gedesinfecteerd). Onze receptie is zo ingericht dat we u - op ruim 1,5 meter-  gastvrij kunnen ontvangen.

7Huizen aan Zee ligt in Looperskapelle een buurtschap aan de rand van Scharendijke, dichtbij het prachtige Noordzeestrand, de Brouwersdam en het Grevelingenmeer..

Als agrarisch familiebedrijf bieden we drie landelijke locaties aan, allen kleinschalig met een eigen karakter en verschillende accommodaties. We willen jong en oud een groene plek bieden, waar optimaal kan worden genoten van al het goede, stoere, zoete en zilte dat het Zeeuwse LAND en STRAND te bieden heeft!

7Huizen aan Zee - Familie Groenveld